box1
box2
box3
box4

Novosti iz Kluba

SRETAN USKRS !!!

Read more

Uspjesi naših članova kroz 2019. godinu!

Dragi prijatelji kluba, došao je i kraj 2019. godine, ne baš puno vjetrovite, ali eto tu i tamo zapuvalo je i koje jugo, koji maestral, tako da sve u svemu nije bilo loše. Naši natjecatelji vozili su sve regate koje su se odvozile, jer neke su otkazane zbog nedostatka vjetra, pa konačni poredak za ovu […]

Read more

Dobrodošli

Sportska udruga JK Podstrana je udruga za razvoj i unapređenje jedrenja, edukacija jedriličara, organizaciju jedriličarskih regata, promicanje ekologije, zaštitu mora, isticanje tradicije hrvatskog pomorstva i širenje pomorske kulture među građanima, a naročito mladeži. Okosnica djelovanja kluba je jedrenje, odnosno škola jedrenja na dasci, jedrilicama (imamo 470, 49, optimist i jedan školski brod za više članova) i katamaranima (4 katamarana različitih kategorija).

Podijeljeni smo u tri sekcije: Juniori, seniori-amateri i team-extreme. Pored ovog imamo brdske bicikle (mountine byke) koje koristimo uglavnom zimi kad nema jedrenja, organiziramo izlete za članove kluba, organiziramo plivačke maratone. Učlanjeni smo u Hrvatski jedriličarski savez, Hrvatski savez za daljinsko plivanje i Zajednicu športskih udruga općine Podstrana. Aktivno surađujemo s lokalnim i županijskim organima uprave.

Naša lokacija

info@jk-podstrana.hr
JEDRILIČARSKI KLUB PODSTRANA
Mutogras 18 – KAMP
21 312 Podstrana